inrichten Wilgenmeet

Sinds januari hebben wij het huis aan de Wilgenmeet erbij in de verhuur. Dit huis zal ook worden verhuurd aan mensen met honden. Het leek ons daarom niet erg handig om daar de witte meubels in te laten staan. Ook zullen we de tuin gaan omheinen om eventuele huisdieren in de tuin te kunnen houden. Binnenkort zullen we dan ook nieuwe foto’s op de site zetten van beide huizen, omdat de inrichting hier en daar wat wordt aangepast. Ook staan er nu nog oude foto’s op met af en toe inventaris wat de oude eigenaar heeft meegenomen. Bijvoorbeeld het expressoapparaat. U kunt op de inventarislijst zien wat er allemaal aanwezig is.
Houd de website in de gaten voor de nieuwe foto’s!!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.